Home » Social » S-a dus în curte și a vrut să le arate fanilor săi cum se plantează florile, dar i-a scăpat un detaliu. Când și-a dat seama, a fost prea târziu: „Mă simt așa jenant!”. Toată lumea a urmărit-o (VIDEO)

S-a dus în curte și a vrut să le arate fanilor săi cum se plantează florile, dar i-a scăpat un detaliu. Când și-a dat seama, a fost prea târziu: „Mă simt așa jenant!”. Toată lumea a urmărit-o (VIDEO)

S-a dus în curte și a vrut să le arate fanilor săi cum se plantează florile, dar i-a scăpat un detaliu. Când și-a dat seama, a fost prea târziu: „Mă simt așa jenant!”. Toată lumea a urmărit-o (VIDEO) 16

Katie, o tânără devenită cunoscută pe plaforma Youtube, a reușit o performanță inedită, Fata s-a dus în curte și a vrut să le arate prietenilor săi virtuali cum plantează flori.

I-a scăpat însă un detaliu. S-a îmbrăcat într-o rochie scurtă și foarte decoltată, astfel că în timp ce planta, toată lumea s-a uitat la cu totul altceva.
Când și-a dat seama de gafă, fata și-a cerut mereu scuze, a declarat că trebuie să se schimbe și că se simte foarte jenant de această situație. Nu a făcut-o însă, semn că ținuta aleasă nu a fost întâmplătoare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *