Home » Stiri » Unde mănânci cea mai bună pizza din București – cele mai frumoase 5 locuri

Unde mănânci cea mai bună pizza din București – cele mai frumoase 5 locuri

Atunci când e făcută cum trebuie, pizza este unul dintre cele mai bune lucruri din lume. Nu vorbim aici de acea pizza comercială, care trece drept fast-food, ci de pizza artizanală, făcută ca la mama ei acasă.

De asemenea, nu vorbim despre pizza delivery, ci despre întreaga experiență de a devora o pizza într-un local frumos, cu un pahar de vin bun sau o bere rece alături.

Așadar, am făcut o listă cu 10 locuri frumoase și cu pizza bună din București, care să-ți fie de folos atunci când vrei să ieși în oraș la o pizza:

1. Pâine și vin – adresă: Str. Actor Ion Brezoianu 4

Sursă foto: facebook.com/painesivin

2. Animaletto – adresă: Str. Visarion 10

Animaletto este un alt loc din oraș care s-a construit în jurul acestui fel de mâncare delicios: pizza. Se recomandă drept un pizza bar care-și dorește să reinventeze și să inoveze. De trecut pe aici, pentru că pizza este foarte bună.

3. Urban Lodge – adresă: Str. Frunzei, nr. 2A

Mai puțin cunoscut, pentru că se află într-o zonă nu chiar centrală, Urban Lodge este un loc cu mâncare foarte bună. În meniu găsești nu doar pizza, dar și burgeri, șnițele imense și gustoase, salate, paste etc. Însă atunci când îți dorești o pizza bună, trebuie să ții minte că nu o să te dezamăgească cea pe care o fac cei de la Urban Lodge.

4. Bocca Lupo – adresă: Str. Dr. Lister, nr. 1

Frumusețea asta din imagine este pizza Bocca Lupo, pentru care cei de aici au ales cele mai gustoase ingrediente: prosciutto San Daniele, hribi, radichio, ulei de trufe, sos de roșii și mozzarella. Arată într-un mare fel, iar localul se prezintă și el foarte bine. De exemplu, pizza de aici se face într-o jumătate de Fiat, atât de italienesc este locul (poza de la începutul articolului, de aici este).

5. Unico Vero – adresă: Str. Viitorului nr. 8

Unico Vero are următorul motto: „Gustă! Bea! Privește! Fii oaspetele nostru!” Localul se învârte în jurul bucătăriei italiene și a fost deschis în urmă cu 15 ani. Deci, există cel puțin un motiv pentru care a rezistat atât de mult pe piață, cel mai probabil: produse de calitate, care se traduc prin satisfacția clienților.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *