Home » Social » Revoltător! O profesoară de 26 de ani a ajuns la închisoare. Ce i-a făcut unui elev de clasa a VIII-a

Revoltător! O profesoară de 26 de ani a ajuns la închisoare. Ce i-a făcut unui elev de clasa a VIII-a

Revoltător! O profesoară de 26 de ani a ajuns la închisoare. Ce i-a făcut unui elev de clasa a VIII-a

Când ai 14 ani ar trebui să experimentezi primii fiori, să oferi prima floare, iar, dacă ai noroc, să furi și primul sărut. Însă nu întotdeauna lucrurile se întâmplă așa în viața reală.

Nu asta i s-a întâmplat unui elev de clasa a VIII-a din New Smyrna, Florida. Acesta s-a trezit din senin cu fotografii nud care o înfățișau pe profesoara sa de Științe. Instantaneele erau trimise chiar de profesoara sa, Stephanie Peterson, în vârstă de 26 de ani.

În scurt timp, tânăra, care este căsătorită din 2015 cu un pompier în vârstă de 31 de ani, a trecut la nivelul următor. Venea cu mașina și îl lua, în miez de noapte de acasă, fără ca părinții puștiului să știe ceva. Îl lua la ora 21.00 și îl aducea înapoi la 01.00 noaptea.

În tot acest timp, cei doi întrețineau inclusiv relații sexuale. În plus, profesoara, care are aproape dublul vârstei amantului de ocazie, i-a cumpărat elevului marijuana și chiar un bol din care acesta să fumeze.

În cele din urmă, văzând că notele sale încep să scadă, puștiul și-a luat inima în dinți și le-a spus părinților. Totul a ajuns foarte repede și la urechile polițiștilor, iar dascălul se află acum în spatele gratiilor. Cauțiunea a fost fixată la 25.000 de dolari.

Rămâne de văzut cum va plăti Stephanie Peterson pentru faptele sale.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *