Home » Social » Barbatul acesta a calatorit in timp si s-a intors din anul 6491 ca sa avertizeze pe toata lumea! Ce se va intampla cu Terra peste cativa ani VIDEO

Barbatul acesta a calatorit in timp si s-a intors din anul 6491 ca sa avertizeze pe toata lumea! Ce se va intampla cu Terra peste cativa ani VIDEO

Barbatul acesta sustine ca a calatorit in timp si s-a intors din anul 6491

Un barbat sustine ca s-a intors in timp si a calatorit din anul 6491 inapoi in 2018.

Barbatul care a hotarat sa nu isi arate fata a acordat recent un interviu in care a facut o serie de previziuni sumbre. Din cate se pare, Pamantul se va confrunta cu cateva probleme de proportii majore.

Calatorul in timp venit din anul 6491 s-a prezentat cu numele de James Oliver, dar a spus inca de la inceput ca acesta nu e numele sau real, pentru ca se teme sa isi dezvaluie adevarata identitate.

James Oliver a povestit pret de cateva minute ca s-a intors in timp si a calatorit din 6491 pana in prezent. Mai mult, acesta a adaugat ca nu poate reveni in anul 6491, din care provine, dar si ca e „blocat” in 2018.

In plus, acesta a facut o serie de dezvaluiri despre cum va arata viata pe Terra, peste cateva mii de ani. Se pare ca totul va fi complet schimbat din cauza unor dezastre naturale, care se vor produce in viitor.

Barbatul care sustine ca a calatorit prin timp a mai adaugat ca vulcanul din Parcul National Yellowstone, din Statele Unite ale Americii va erupe si din aceasta cauza tara va fi „moarta” timp de cinci ani.

„Cand va erupe caldera vulcanica din Parcul Yellowstone va aduce cu sine o mare problema, pentru ca un vulcan de-o asemenea anvergura va reusi sa acopere o mare parte din atmosfera cu cenusa. Va exista haos la nivel de transport, nu vor mai circula nici masinile, nici avioanele.

Totul se va intampla in urmatorii 200-300 de ani si din aceasta cauza SUA va fi blocata, va fi moarta timp de cinci ani. Nu se va mai putea face nimic, pentru ca va dura foarte mult pana cand cenusa sa se risipeasca si aerul sa ramana iarasi curat.

Va insemna o adevarata catastrofa pentru toata lumea”, a povestit calatorul in timp. Barbatul a mai sustinut ca s-a intors si dintr-o alta galaxie, nu doar din anul 6491, dar si ca e de meserie arheolog, trimis inapoi in timp ca sa studieze diferite culturi.

(sursa: mirror.co.uk)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *